Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Göteborg – Bli en mästare på workshops tillsammans med Acando/CGI!

07/10/2019 @ 17:00 - 20:00

Är du intresserad av hur det är att arbeta som IT/Management-konsult i en bransch som ständig står inför snabba förändringar? En stor del av vardagen som konsult består av att hitta lösningar på komplexa problem där vi på CGI (fd Acando) tror på samarbete med våra kunder. Det gäller att skapa miljöer som uppmuntrar till kreativitet och ett ständigt återkommande verktyg vi använder oss av är workshops.

Vi på CGI (fd Acando) bjuder därför en till en kväll där du lär dig grunderna till att skapa effektiva workshops men vi tror på att lärande sker bäst genom praktisk tillämpning. Därför kommer kvällen främst fokusera på att vi tillsammans genomför och reflekterar kring en workshop.

 

Kvällen kommer att delas in tre delar:
· Introduktion och energipåfyllnad
· Genomförande
· Avslut och reflektion

Varmt välkommen!

Om Acando:

Acando är konsultföretaget som med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden – innoverar, effektiviserar och mobiliserar organisationer till hållbar förändring. I maj 2019 förvärvades Acando av CGI, ett av världens ledande IT- och affärstjänsteföretag. De går nu från 2 100 medarbetare i fem länder, till 77 000 medarbetare över hela världen.

 

 

  • Datum: 7 oktober 2019
  • Tid: 17.00 – 20.00
  • Plats: Acandos kontor i Göteborg, Sant Eriksgatan 5
  • Pris: GRATIS
  • Språk: Svenska
  • Sista anmälningsdatum: 3 oktober 2019
Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/blidatatjej

 

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du inte dyker upp eller avanmäler dig senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra event som vi håller i framtiden.

DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

Detaljer

Datum:
07/10/2019
Tid:
17:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Acando
Sant Eriksgatan 5
Göteborg, Sverige

Arrangörer

Acando/CGI
DataTjej

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!