Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

?Introduktion till sökmotoroptimering?

26/11/2018 @ 18:00 - 19:00

?Näst sista event för att samlas, nätverka, integrera och skapa kunskaper för framtida relationer eller syften
Vi alla har något gemensamt, nämligen DataTjej så varför inte ta vara på varandra och skapa en kontakt som kanske slutade upp som en livsviktig person? You never know!?

?Vem är det för?
Denna utbildning är avsedd för alla som är intresserade av de viktigaste delarna av SEO i sökmotoroptimering. Är du nyfiken på hur du kan öka antalet besökare på din webbplats på grund av din position i organiska sökresultat? Vill du veta hur man lockar rätt besökare? Registrera dig i så fall för att lära dig mer.

?Vad kommer jag lära mig?
– Vikten av en bra ställning i organiska sökresultat.
– Vad du ska leta efter i analysen av innehållet på din webbplats.
– Hur du kan optimera innehållet på din webbplats för sökmotorer.

?Datum: 26 November
Tid: 17:00 – 18:00
Plats: Google Digitalakademin Stockholm,  Jakobsbergsgatan 34
Pris: Gratis!

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

Kort beskrivning av DataTjej:
DataTjej är en ideell organisation som strävar efter att stödja kvinnor och icke-binära i alla åldrar intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra förhållandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under årets gång arrangerar vi evenemang såsom inspirerande föreläsningar och affärshändelser. DataTjej är mest känt för sin årliga konferens där företag och medlemmar får möjlighet att nätverka.

DataTjejs policy:
DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte uppger eller avbryter senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
26/11/2018
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategori:

Plats

integritetspolicy

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika städer under hela året, det kan vara allt från inspirationsföreläsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event är till för att ge våra medlemmar en chans att lära känna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss är att alla medlemmar ska:

♥ Känna sig välkomna på våra event

♥ Känna att eventet har bidragit med någon form av personlig utveckling

♥ Känna att DataTjej skapar värde för just dig

 

Företagsevent

De flesta event vi gör är i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder våra värderingar och arbetar mot samma mål, det vill säga jobbar för att uppnå en förändring på samhällets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? Läs mer om samarbeten här.

Genom företagsevent vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att nätverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det låter roligt att få gå på dessa event? Då ska du bli medlem i DataTjej här!