Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan Ă€gt rum.

🌟Introduktion till sökmotoroptimering🌟

26/11/2018 @ 18:00 - 19:00

🌟NĂ€st sista event för att samlas, nĂ€tverka, integrera och skapa kunskaper för framtida relationer eller syften
Vi alla har nĂ„got gemensamt, nĂ€mligen DataTjej sĂ„ varför inte ta vara pĂ„ varandra och skapa en kontakt som kanske slutade upp som en livsviktig person? You never know!🌟

🍃Vem Ă€r det för?
Denna utbildning Ă€r avsedd för alla som Ă€r intresserade av de viktigaste delarna av SEO i sökmotoroptimering. Är du nyfiken pĂ„ hur du kan öka antalet besökare pĂ„ din webbplats pĂ„ grund av din position i organiska sökresultat? Vill du veta hur man lockar rĂ€tt besökare? Registrera dig i sĂ„ fall för att lĂ€ra dig mer.

🍂Vad kommer jag lĂ€ra mig?
– Vikten av en bra stĂ€llning i organiska sökresultat.
– Vad du ska leta efter i analysen av innehĂ„llet pĂ„ din webbplats.
– Hur du kan optimera innehĂ„llet pĂ„ din webbplats för sökmotorer.

📍Datum: 26 November
Tid: 17:00 – 18:00
Plats: Google Digitalakademin Stockholm,  Jakobsbergsgatan 34
Pris: Gratis!

Riktlinjer för anmÀlan: Du mÄste vara medlem hos DataTjej och identifierar dig sjÀlv som kvinna eller icke-binÀr. Det Àr bÄde gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlem

Kort beskrivning av DataTjej:
DataTjej Àr en ideell organisation som strÀvar efter att stödja kvinnor och icke-binÀra i alla Äldrar intresserade av IT och data. Vi strÀvar efter att förbÀttra förhÄllandet mellan studenter och företag och DataTjejer emellan. Under Ärets gÄng arrangerar vi evenemang sÄsom inspirerande förelÀsningar och affÀrshÀndelser. DataTjej Àr mest kÀnt för sin Ärliga konferens dÀr företag och medlemmar fÄr möjlighet att nÀtverka.

DataTjejs policy:
DataTjej har en strikt policy nÀr det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmÀler dig och inte uppger eller avbryter senare Àn 24 timmar före evenemanget kan det pÄverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra hÀndelser som vi hÄller i framtiden.

Detaljer

Datum:
26/11/2018
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategori:

Plats

integritetspolicy

Event runt om i Sverige

DataTjej anordnar event i olika stÀder under hela Äret, det kan vara allt frÄn inspirationsförelÀsningar, biobesök till workshops, hackaton och studiebesök. DataTjejs event Àr till för att ge vÄra medlemmar en chans att lÀra kÀnna andra tjejer med likartade intressen och utbildningar.

Det viktigaste för oss Àr att alla medlemmar ska:

♄ KĂ€nna sig vĂ€lkomna pĂ„ vĂ„ra event

♄ KĂ€nna att eventet har bidragit med nĂ„gon form av personlig utveckling

♄ KĂ€nna att DataTjej skapar vĂ€rde för just dig

 

Företagsevent

De flesta event vi gör Ă€r i samarbete med ett IT-företag. DataTjej samarbetar enbart med företag som stöder vĂ„ra vĂ€rderingar och arbetar mot samma mĂ„l, det vill sĂ€ga jobbar för att uppnĂ„ en förĂ€ndring pĂ„ samhĂ€llets normer avseende IT och könsfördelning. Är ditt företag intresserade av att anordna ett event med DataTjej? LĂ€s mer om samarbeten hĂ€r.

Genom företagsevent vill vi ge vÄra medlemmar en möjlighet att nÀtverka med företaget och kanske till och med hitta sin framtida arbetsplats. Tycker du att det lÄter roligt att fÄ gÄ pÄ dessa event? DÄ ska du bli medlem i DataTjej hÀr!