Ett vykort från tentaperioden

Hälsningar från tentaperioden!

Detta är ett vykort till alla andra studenter som befinner er i läsårets första tentaperiod. Eftersom jag just nu pluggar 200% så har jag nu 4 tentor och 1 dugga som ska skrivas. Duggan och en tenta är avklarad så nu är snart mer än hälften gjort.

När det kommer till studier, oavsett om det handlar om programmering eller andra ämnen så går det alltid ganska upp och ned för mig när jag pluggar inför tentor, det finns inte riktigt något mellanting utan antingen går det jättebra eller så går det fruktansvärt dåligt. Jag försöker dock alltid att tänka att det viktiga är att inte ge upp, att fortsätta försöka förstå det som är jobbigt och till slut brukar saker och ting alltid falla på plats.

Jag vill avsluta denna lilla hälsning med att även slå ett slag för att ta lite pauser ibland. Det kan vara en paus för att fika, hänga med vänner eller bara göra något annat mindre produktivt (som att göra collaget ovan). Vi ses på andra sidan tentaperioden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *