Emma Langetz

emma langetz

“Jag har sett vad föreningen bjuder in till för events för sina medlemmar och tycker det är helt rätt att man försöker öka intresset för både tekniska roller överlag men också skapa fler kvinnliga förebilder”

Namn: Emma Langetz
Styrelsepost: Näringslivsansvarig

Vad fick dig att söka till DataTjejs styrelse?
Eftersom jag jobbar i it-branschen så har Datatjej på något sätt funnits i min omgivning ett tag. Jag har sett vad föreningen bjuder in till för events för sina medlemmar och tycker det är helt rätt att man försöker öka intresset för både tekniska roller överlag men också skapa fler kvinnliga förebilder. Jag gillar nätverket helt enkelt och ville bli en del av något som kan påverka näringslivet.

Vad studerar eller jobbar du med?
Jag arbetar som TAM på webbyrån Cloud Nine.

Vad är det bästa med DataTjej?
Dels såklart det som fick mig att söka till styrelsen men också att det är ett gäng härligt engagerade personer som drivs av att vilja göra gott och ha kul tillsammans!

Vad är det roligaste med dina studier/arbete?
HR-processer. Tillsammans med marknadsteamet arbetar jag också med employer branding och sätter ut strategier för events, meetups och content i sociala medier. Jag tycker om att jag har varierade uppgifter men framförallt älskar jag alla människor jag träffar. Mina kollegor är fantastiska!

Vad har du för övriga intressen?
Just nu pågår en intensiv jakt efter ett landställe annars jagar jag mest min 2-åriga dotter i parken. Jag är även en beauty nörd som reser mycket och tänker att en dag ska jag slå igenom som författare – måste bara skriva en bok först!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *