Domare redo?

Nu är det maj! Tiden springer fram nu när sommaren närmar sig, jag har nog aldrig varit med om en maj som är lugn. Alla förbereder sig för avslutningar, slutprov, sommar-planer och allt annat som händer kring denna tid. Det är som en stor final på skol-året och jobbvåren.

Mitt maj har också varit intensivt, och ett av de roligaste eventen jag varit med och arrangerat gick av stapeln i fredags. Vi har under denna termin varit en projektgrupp som tagits ut ur fem olika damföreningar (om du undrar vad en damförening är kolla det HÄR inlägget 🙂 ) som planerat en tävling. Det är en tävling som tidigare genomförts flera år i rad av tidigare damföreningar och går ut på att springa en hinderbana i klackar (du kan vara lugn, ingen blev skadad). Runt om ordnas publiktävlingar, mat och underhållning mellan heaten.

Känner mig så stolt och nöjd över allas engagemang, hur bra tävlingen blev, hur många som deltog, de grymma tävlanden och fantastiska dansarna. Mest av allt känner jag mig nöjd över alla tjejer som jag skapat detta med. Tänk att få ha jobbat och lärt känna så många bra personer! Rekommenderar än en gång att engagera dig studiesocialt om du funderar på det! 🙂

Avslutar det här lite halvostiga inlägget med lite mobilbilder från dagen, njut av snapshots från Stilettracet 2018:

DataTjejs snygga tygpåsar syntes i laganmälnings-tältet! 🙂

Domare redo? Sista förberedelserna innan heatet. 

Så här glittrig och nöjd var jag efter en dag av tävlings-arr! 

 Drönarbild från dagen, märkesbacken i tävlingsform! Fotograf: @jowahl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *