Josefine

  • Vet ni vad? Jag har köpt en sprillans ny dator (LYCKA), och det nästan på dagen 10 år sedan jag fick min allra första egna dator. Idag har jag en Macbook pro men då var det en bärbar dator från HP som måste klassas in i kategorin “väldigt tung” även vid den tiden. Den startar dock än idag och kan köra mina klassiska gamla datorspel när jag vill. Men vad har då hänt sedan den dagen? Hur kom jag egentligen in på det här med … Läs mer.

  • Hallå cyberspace! Välkomna hem till mig, eller min nya lilla plats här på internet. Mitt namn är Josefine Klintberg och allt som oftast är jag full av överskottsenergi, skrattar så fort jag får tillfälle och om jag får sitta vid en dator och programmera så är jag sådär lite extra lycklig. Denna höst har jag tagit ett stort kliv, just för att få ägna mig åt mina intressen inom programmering så har jag bytt program, universitetet och hemstad. Från att ha läst Teknisk Fysik på … Läs mer.

  • Jag är student i Medieteknik på LiU i Norrköping, men är uppväxt i Småland. Jag har länge elitsatsat i orientering och alltid älskat matematik och fotografering. Under min uppväxt kände jag mig tvingad att välja, jag kunde inte vara både den logiska matematikern och den kreativa designern samtidigt. Universitetsvalet tog mig till Teknisk Fysik på KTH. Ett fantastiskt val men ändå kändes det inte helt rätt, innan den första programmeringskursen. Där fann jag allt som jag sökt! Jag insåg hur kodandet, genom tillämpningar i datorgrafik, … Läs mer.