Astrid

  • Nu börjar midterms och inlämningsuppgifter knacka på dörren. Allt sker självklart samtidigt och alla är ute i sista minut så extremt svårt att planera alla arbeten…  I detta inlägg tänkte jag dela med mig om vad jag gör i alla mina kurser. Kurserna är väldigt annorlunda här från Sverige. Vi har en lektion i veckan i varje kurs och en lektion är i TRE TIMMAR utan paus! Det blir riktigt tufft, iallafall när jag har 9 timmar skola på torsdagar från 9.30-18.30 utan någon rast så … Läs mer.

  • Hej DataTjejer! Nu har jag varit i Hong Kong i FJORTON DAGAR, men det känns så mycket längre. Min hjärna är som om någon har tagit mina tankar och kört dom i en mixer, in i en ugn (det är väldigt varmt här), kastat ut det över landets 268 öar och sedan låtit befolkningen på 7.5 miljoner springa över dem. Jag är mentalt utmattad efter alla upplevelser. Allt jag har upplevt bara hittills är svårt för mig att beskriva i ord. Jag hade tänkt skriva … Läs mer.

  • Det känns lite nervöst, vad ska jag skriva i den här bloggen? Jag är en riktig babbelkvarn och alltid haft det ganska svårt att skriva ner mina tankar, så det här kan bli spännande! Dagens ämne – Hur hamnade jag här på bloggen? En engagerad, glad och social brud brukar jag beskriva mig som. Men jag är också tjej som gillar att vara hemma, titta på serier och bara koppla av med vänner och familj. Mitt namn är Astrid Hettinger och jag kommer att börja … Läs mer.

  • Ni ska få följa mig under mitt sista år på masterprogrammet IT och Management på Linköpings Universitet. Under mina studier har jag både hunnit starta upp en tjejförening på mitt kandidatprogram, Systemvetenskap, och engagerat mig två år i DataTjej-styrelsen! Jag älskar att resa och uppleva nya spännande saker, så på min blogg kommer ni få följa mig och mitt äventyr som utbytesstudent i Hong Kong. Under ett halvår ska jag dela ett minimalistiskt sovrum med en främling, äta mat jag aldrig kommer kunna uttala och … Läs mer.