Ansökan Lokalt Näringslivs

Är du intresserad av att engagera dig i DataTjej? Är du dessutom en hejare på eventplanering, vill skapa nya kontakter med både företag och andra härliga datatjejer? Då har vi den perfekta posten för dig!

Som lokalt näringslivsansvarig får du chansen att bidra till DataTjej’s arbete och utveckling i just din stad. Eftersom DataTjej är en nationell organisation så strävar vi efter att anordna event för alla våra medlemmar runt om i landet. För att lyckas med detta behöver vi lokala representanter som kan hjälpa oss med arbetet.

Vad innebär det?
Som lokalt näringslivsansvarig ansvarar du för event inom ramen för DataTjej, både medlemsevent, som enbart är till för medlemmarna, och företagsevent, som sker i samarbete med olika företag i din stad. Som lokalt näringslivsansvarig ansvarar du själv för att kontakta företag för att hitta nya samarbetsmöjligheter i staden du befinner dig i. Du kommer att träffa företag och delta på eventen som representant för DataTjej.

Du kommer att arbeta tillsammans med de näringslivsansvariga i DataTjejs styrelse och kommer löpande under hela året delta i skype-möten tillsammans med de andra lokalt ansvariga och styrelsens näringslivsansvariga för att diskutera det arbetet ni som lokala representanter arbetar med. I slutet på sommaren/början på hösten kommer alla lokalt näringslivsansvariga tillsammans med styrelsens näringslivsansvariga ha en kick-off inför det kommande året tillsammans.

Vilken tidsperiod?
Posten innebär att du är ansvarig för din stad under hela läsåret 2018/2019. Arbetet kan komma att börja redan innan hösten.

Vem kan söka?
Tjejer och icke-binära som gillar IT/data.

Vad är det för krav?
Vi har inga krav på tidigare erfarenhet inom eventplanering eller att du studerar/jobbar med It/data. De kraven vi har är att du vill bli en engagerad del av DataTjej och att du befinner dig på plats i den stad du söker till.

För året 2018/2019 söker vi minst 1 lokalt näringslivsansvarig i städer som…
● Göteborg
● Umeå
● Lund/Malmö
● Uppsala
● Stockholm
● Karlstad

Bor du i en annan stad än ovan nämnda och känner att DataTjej borde synas mer där – tveka inte att söka! Vi tar mer än gärna emot förslag på nya städer vi borde finnas i.

Ansökan stänger den 25 maj! Telefonintervjuer kommer att hållas i början på juni och posterna kommer att tillsättas i slutet på juni.

Har du några frågor eller funderingar kring ansökan eller mer om vad posten innebär kontakta Erika och Lovisa på naringsliv@datatjej.se.

 

Ansök HÄR.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *