Engagera dig i Datatjej!

Nu är anmälan till DataTjejs styrelse, lokala näringslivsansvariga och projektgrupp 2021/2022 öppen!

 
Sök till DataTjejs Styrelse, bli en av lokala näringslivsansvariga eller va med i projektgruppen 2021-2022 och organisera konferensen i din stad!
 
För styrelsen så spelar det ingen roll vilken stad du bor i, men för projektgruppen rekommenderar vi att bo i närområdet av konferensstaden. För 2022 är det NI som bestämmer i vilken stad konferensen hålls. Du kan läsa mer om de olika posterna nedan.

Italian Trulli

Fyll i formuläret nedan för att ansöka till DataTjej 2021/2022. Du kommer få ett bekräftelsemejl när ansökan skickats in – glöm inte att kolla skräpposten om du inte hittar det. Sista ansökningsdag är 14/3 !

Info om varje post:

Styrelse

 

🏋️‍♀️ Ordförande🏋️‍♀️


 

🧘🏼‍♀️ Vice ordförande 🧘🏼‍♀️


 

🧾 Kassör 🧾


 

💼 Näringslivsansvarig 💼


 

💌 Medlemsansvarig 💌


 

👩🏿‍💻 IT & webbansvarig 👩🏿‍💻


 

📸 Informationsansvarig 📸


 

👧🏽 Barn- och ungdomsansvarig 👧🏽


 

🤹🏽‍♀️ Suppleant 🤹🏽‍♀️


 

🏙 Lokalt näringslivsansvarig 🏙

 


 

Projektgruppen

 
Att engagera sig i DataTjej Konferensen är en möjlighet att få jobba med att inspirera och skapa gemenskap DataTjejer emellan och aktivt skapa nya kontakter mellan studenter och näringslivet. Konferensen är ett varierat arbete och alla typer av kunskaper behövs för att kunna jobba med event, logistik, hitta samarbetspartners och allt som hör till!

DataTjej Konferensen är en fantastisk möjlighet att få jobba nära en projektgrupp och driva ett större projekt från idé till verklighet. Dokumentation och stöd finns från tidigare år konferenser, men det är upp till varje års projektgrupp att forma och bilda sin egen konferens baserat på gruppens förutsättningar.

🏇🏾 Projektledare 🏇🏾


 

💂🏼‍♀️ Vice projektledare 💂🏼‍♀️


 

📈 Ekonomiansvarig 📈


 

📯 Deltagar- och logistikansvarig 📯


 

🍩 Fika- och funktionärsansvarig 🍩


 

📝 Företagsansvarig 📝


 

👩🏿‍🎨 Tryck- och kommunikationsansvarig 👩🏿‍🎨


 

💃🏼 Eventansvarig 💃🏼


 
Tycker du att någon post saknas i nedanför postbeskrivning? Du kanske vill bli ansvarig för internationella relationer, kod initiativ för unga, apputvecklare, innovationsmästare eller redaktör för en DataTjej tidning? Det finns inga begränsningar och DataTjej förnyas gärna med flera poster! Maila valberedning@datatjej.se och berätta din idé.