Kahoot och pizzakväll i Linköping

22 MAJ LINKÖPING

Long time, no see. Linköping och Norrköping, det var längesen vi sågs! Därför tänkte vi att det är dags att samlas en sista gång nu när sommaren står runt hörnet.

Den 22 maj kl. 18.00 är du inbjuden till DataTjejs medlemsevent där dina kunskaper kommer att testas i ett fartfyllt och spektakulärt Kahoot-quiz. Vi kommer att börja kvällen med att äta pizza, därefter kommer vi att sätta igång quizet. Det kommer att finnas snacks och alkoholfri dryck att tillgå under hela kvällen! Så se till att vässa era quiz-kunskaper lite extra då fina priser utlovas till vinnarna.

Vill du ta med en vän som ännu inte är medlem hos oss? Det går självklart jättebra, ju fler desto bättre!

Datum: 22 maj 2018
Tid: kl. 18.00
Plats: Consids kontor på Ågatan 53 (Ovanför Platå)
Pris: GRATIS!

Anmälan sker på länken nedan och glöm inte att anmäla eventuella allergier eller specialkost. Det finns ett begränsat antal platser! Sista anmälningsdag är 15 maj.

 
*****

Vi på DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventen. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och andra framtida event.

*****
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar events året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök. Alla våra medlemmar är självklart välkomna att delta. Det är både gratis och enkelt att bli medlem. DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.
Här blir du lätt medlem: https://datatjej.se/medlemskap/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *