Hackathon: Framtidens robotsamhälle – Hur bra kan det bli?

5 MAJ STOCKHOLM

Har du massa kreativitet över och idéer som bara ligger och bubblar? Vilken tur! DataTjej arrangerar tillsammans med Nackademin och Valtech ett hackathon med framtidens robotsamhälle som tema. Under en fantastisk heldag kommer du få chans att få utlopp för din kreativitet och tillsammans med ditt team skapa en innovativ lösning på hur vi människor kan förbättra samhället vi lever i med hjälp av robotar. Vi avslutar dagen på topp med middag och mingel hos Valtechs fräscha lokaler på Kungsholmen! Oavsett om du gillar att designa, koda, kreativitet eller problemlösning är detta ett ypperligt tillfälle att för dig att både lära känna andra DataTjejer och representanter från Valtech.

Information om dagen:
Dagen börjar i Nackademins lokaler (Tomtebodavägen 3A) där ni blir indelade i grupper för att tillsammans ta er an utmaningen att komma på en idé på hur framtidens samhälle kan se ut med robotar. Dagens hackathon fokuserar som sagt på kreativitet och innovation, inga förkunskaper inom programmering krävs. I slutet av dagen pitchar alla grupper sina idéer och därefter bär det av mot Valtechs lokaler för middag och mingel. Även om det handlar om att ha kul och lära känna varandra så finns det ju självklart ett pris att ta hem, detta delas ut under kvällen hos Valtech.

Visst låter det kul!? Se då till att anmäla dig redan nu för att säkra din plats för vårens bästa hackathon! Kom precis som den du är och kan, för som sagt krävs inga förkunskaper! Ett mer detaljerat schema över dagen kommer släppas närmare inpå hackathonet.

Anmälan:
Detta är inget vanligt DataTjej event utan detta är en heldag vi har planerat i ett halvår! Måste du avanmäla dig ser vi att du gör detta SENAST EN VECKA innan hackathonet, annars kan vi komma att vi notera dig och eventuellt ta ut en avgift. Avanmälan sker då på kontakt@datatjej.se.

OBS! Under dagen bjuder vi deltagarna på fika, lunch och middag. För att ta oss till Valtech åker vi gemensamt med SL, ha därför ett giltigt resekort med er.

Datum: Lördagen den 5 Maj 2018,
Tid: kl 9.00 – 22.00
Plats:
(DAG) Nackademin, Tomtebodavägen 3A
(KVÄLL) Valtech, Hantverkargatan 5
Förkunskaper: INGA!
Att ta med: Bara ett glatt humör!
Kostnad: Gratis

Anmälan sker via knappen nedanför, och den är öppen t.om 24 April kl 22.00!