Det vemodiga i att det tar slut…

…och glädjen över att det har hänt! 

Nu har vi gått in i april och det betyder också att jag inte längre är en del av Systerskapet 17/18. Systerskapet har nämligen blivit Systerskapet 18/19 och vi i föregående Systerskap har blivit ansvarsbefriade. Det är med blandade känslor jag lämnade över alla de sista delarna från utskottet, mailadresser, sociala medie-konton och har i veckan den sista kick-outen från mitt år som ideellt engagerad i styrelsen och damföreningen.

Har fått skapa väldigt många minnen med de 7 tjejer som jag delat ansvaret för utskottet med och haft ett grymt kul år i styrelsen som jag suttit i som utskottsordförande. (Vad som är utskott, styrelse och nation ska ni få veta senare i veckan – inlägg kommer!) Det har varit sittningar, konfrencierande, företagsevenemang, ölprovning och volleybolturnering.

Nu är det dags för kommande års tjejer att ta över och förvalta utskottet. De ska fortsätta skapa gemenskap mellan årskurser, leverera evenemang och gå på oändligt många lunchmöten (vad ska jag nu hitta på under alla lediga luncher? Äta mat i lugn och ro? Stå i mikroköer? Frågorna är många 😉 ). Har en grym tilltro efter att vi suttit och intervjuat och valt in alla tjejer som vi har i kommande års utskott och är övertygad att de kommer göra ett fantastiskt jobb.

Är ju för övrigt en damförening som är rätt ung, vi var tredje året som utskott när vi satt 17/18 och damföreningen startades av DataTjejs nuvarande ordförande Astrid. Tycker att vi byggt upp damföreningen grymt mycket under det år vi suttit och är nöjda och glada efter att vi klivit av efter årsmötet. Har verkligen fått arbeta med världens grymmaste tjejer från Systemvetenskap på LiU under detta år! Vill med detta även peppa dig som läser detta och är i valet och kvalet om du ska engagera dig – finns tiden så gör det! Är så glad att jag fått möjligheten att göra detta! 🙂   

Hoppar av vårt år som Systerskapet! 

Så här glada blir Systemvetare när de får spela volleboll 🙂 

…och så här snygga var vårt lag! Är det discovolley så är det.

Vi har gycklat under året, allt adrenalin kan eventuellt innebära skakiga bilder som ovan. (Inte från scenskräck, i slutet i alla fall, mer scenpepp!)

Vi agerade faddrar under N0lle-P och tog hand om de nya studenterna, tillsammans med mästeri och övriga faddrar 🙂 

Tack och hej för oss!