Med IT-säkerheten i fokus – Så påverkas du!

17 APRIL UPPSALA

På en teater sker mycket bakom kulisserna, precis som när du surfar på internet. Vad sker egentligen bakom kulisserna när du surfar på några av de mest vanliga sidorna? Har du koll på den information du delar med dig av och när du faktiskt delar med dig av den? Vad är en SQL-injection? Hur fungerar en MITM-attack? Hur gör du för att skydda din data? Frågorna är förhoppningsvis många när Nixu bjuder in DataTjejs medlemmar till en kväll med IT-säkerheten i fokus. Kom och lyssna på Nixus experter och var med i vår workshop!

Kom till oss för en kväll av inspiration tillsammans med ett gäng sköna säkerhetskonsulter! Fokus för kvällen är praktisk IT-säkerhet. Du får ta del av kunskap som kan vara bra för både din framtida yrkesroll men även för dig själv som privatperson. Vi håller en workshop där du får testa de kunskaper som våra konsulter delar med sig av.
För att vi ska hålla sockernivåerna på topp bjuds det på sushi och dryck vid starten av kvällen. Givetvis leder kvällen till ett ypperligt tillfälle att prata med några av våra IT-säkerhetskonsulter om deras spännande uppdrag.

Datum: Tisdagen den 17 april 2018
Plats: Dag Hammarskjöldsväg 58A, Uppsala
Tid: 18.00-21.00
Medtages: Egen dator

Varmt välkommen! Eventet är för tillfället fullt, men nedanför kan du anmäla dig till reservlistan.

 
*****
Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi
hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.

*****
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar event året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök.DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.

Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlemskap/