Bli ett CV-proffs!

8 MARS GÖTEBORG

Behöver du hjälp att vässa ditt CV? Är du nyfiken på att arbeta som konsult?

Varmt välkommen på frukost hos oss på Technogarden!
Vi kommer att dela med oss av våra bästa tips och idéer kring CV-skrivning och intervjuer. Vidare hoppas vi kunna svara på dina frågor om konsultbranschen, vad du kan förvänta dig och hur en ”vanlig dag” på jobbet kan komma att se ut för dig inom en snar framtid! Till eventet har vi bjudit in vår regionchef, en av våra konsulter och en av våra rekryterare.

Datum: 8 mars
Tid: 8:30-10:00
Plats: Theres Svenssons gata 11, 417 55 Göteborg
Pris: GRATIS!

Anmälan är öppen för alla medlemmar. Vi tar emot 25 anmälningar. Anmälan stänger 26 februari och därefter skickas ett mail ut om du fått en plats eller inte.

 
*****
Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.
*****
Technogarden är ett medarbetarägt rekryterings- och konsultbolag och vi arbetar med arbetsväljare inom IT, industri och Life Science. Våra kunder består av alltifrån start-ups till grown-ups så väl som redan internationellt etablerade bolag. De är aktiva inom automotive, marint och process- eller tillverkningsindustrin.
*****
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar event året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök.DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.

Det är både gratis och enkelt att bli medlem: https://datatjej.se/medlemskap/