Livet som konsult

11 APRIL STOCKHOLM

Den pålitliga rådgivaren, specialisten, experten eller konsulten. Kärt barn har många namn. Men vad innebär egentligen konsultyrket? Alla ni DataTjejer är välkommen till en maxad kväll hos oss på Claremontkontoret där temat ”Livet Som Konsult” ämnar att besvara samtliga frågetecken!

Vi startar kvällen med mat, dryck och minglande för att sedan låta två av våra konsulter, Jenny och Jörgen, dela med sig av insikter och erfarenheter från konsultbranschen. Som grädde på moset avslutar vi med en aktivitet som ger er lite mer kunskap om konsultyrket och beprövade verktyg inför framtiden.

Var: Birger Jarlsgatan 7
När: 11:e april 2018
Tid: 18.00

Anmälan är öppen för alla medlemmar och efter anmälan skickas en bekräftelse till din mail. Anmälan stänger 4:e april kl 17.00.

 
DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.
******
Claremont existerar för att hjälpa våra kunder excellera i den digitala verkligheten. Genom högkvalitativa management- och IT-konsulttjänster stöttar vi i alla faser av kundens förändringsresa – från strategi och genomförande till förvaltning. För att lyckas i vår leverans bygger vi starka team med drivna, nytänkande personer som brinner för att skapa värde för kunden.
******
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar events året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök. Alla våra medlemmar är självklart välkomna att delta. Det är både gratis och enkelt att bli medlem. DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.
Här blir du lätt medlem: https://datatjej.se/medlemskap/