Nu är det halvtid!

Nu har halva utbildningen gått för mig! För 1,5 år sedan flyttade jag ner till Linköping, dryga 110 mil söderut, för att påbörja kandidatprogrammet i Systemvetenskap och informatik. Visste inte vad jag skulle förvänta mig, vad jag skulle hoppas eller vilka jag skulle möta under uppropet. Nu 1,5 år senare har de förväntningar (som jag trots allt verkar ha haft) överträffats, förhoppningarna om vad utbildningen ska ge mig ökar för varje termin och de jag träffade under uppropet var en massa gobitar!

För att fira att vi kommit halvvägs anordnade damföreningen för vår sektion, som jag är en del av, en halvtidssittning. Denna sittning bokade vi en sal i Kårhuset Kollektivet, då servering ingår och inget jobbyte eller roddande i kök eller liknande skedde kunde vi njuta fullt ut av sittningen! Väldigt kul att göra ett uppskattat evenemang! Innan jag började plugga var jag supersäker på att jag inte skulle engagera mig ideellt i sektionen, men det gick ju sådär med den planen… Att vara en del av styrelsen i form av ordförande för damföreningen är verkligen något jag lärt mig mycket av (och framför allt: tyckt varit superkul!). Jag har fått lära känna flera intressanta personer, diskutera upplägget av programmet, höra hur uppskattade nyexaminerade systemvetare (och dataTjejer överlag ;-)) är på arbetsmarknaden och ordna en massa roliga grejer för sektionens medlemmar. Så lång historia kort – det har varit en väldigt givande första halva av utbildningen! 🙂
Bjussar på några bilder från sittningskvällen:

Hela Systerskapet 17/18

Riggning av dekor utanför sittningssalen, naturligtvis SAKS-blåa bokstäver! (Färgen på våra ovvar = SAKS-blå) (SAKS = vår sektion)

En glad systemvetare i mask. 

Några bordsgrannar/klasskompisar

Sista maskbilden, promise. Ännu fler systemvetare gömmer sig bakom dessa!