Biokväll i Stockholm & Göteborg

31 JANUARI GÖTEBORG & 1 FEBRUARI STOCKHOLM

Välkommen in på mingel och en välbehövlig biokväll hos på Consat efter tentaperioden!
Tillsammans med DataTjej anordnar Consat en biokväll i girl power anda i Consats lokaler i både Göteborg och i Stockholm.

Kom och mingla och nätverka både med Consat och andra DataTjejer. Under minglet kommer det bjudas på mat samt dryck innan vi dukar fram gott tilltugg till filmen och trycker på play för den hyllade girlpower filmen Hidden Figures.
Varmt välkomna, hoppas på att träffa många av er hos oss!

Göteborg

Datum: 31 januari
Tid: 17:30
Plats: Lindholmspiren 3B, Göteborg (Våning 6)
Pris: GRATIS!
Anmälan till Göteborgs event görs via knappen nedanför. Sista anmälningsdag 26/1!

 

Stockholm

Datum: 1 februari
Tid: 17:30
Plats: Dalvägen 14, Stockholm
Pris: GRATIS!
Platserna till Stockholms eventet är tyvärr redan slut! Om du är intresserad av att gå så skriv upp dig på reservlistan via knappen nedanför.

******
DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.
******
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar events året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök. Alla våra medlemmar är självklart välkomna att delta. Det är både gratis och enkelt att bli medlem. DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.
Här blir du lätt medlem: https://datatjej.se/medlemskap/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *