Lunchföreläsning med DataTjej

17 JANUARI UMEÅ

DataTjejs konferens kommer till Umeå 2019! Hur är det egentligen att vara projektledare för konferensen, hur går projektet till väga och vilka roller finns det i projektgruppen, detta är några av många frågor du kommer få svar på under denna lunchföreläsning. Vi bjuder in Evelina Fagertun, projektledare för Umeås DataTjej-konferens 2013, som kommer och berättar om sina erfarenheter kring konferensen. Kom och lyssna om du är intresserad av att vara med i projektgruppen för Umeås nästa DataTjej-konferens!

Lunchföreläsningen sker onsdagen den 17/1 kl 12-13 i Teknikhuset på Umeå Universitet, sal TA305. DataTjej står för lunchen för de 30 första tjejerna som anmäler sig till eventet, så passa på att anmäla dig redan nu! Du anmäler dig via anmälningslänken nedanför.

Varmt välkomna!

När? Onsdag 17 Januari, kl 12.00-13.00
Var? Umeå Universitet, Teknikhuset, sal TA305

Sista anmälningsdag är 14/1 kl 21.00! Vi ses!

 
******
DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.
******
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar events året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök. Alla våra medlemmar är självklart välkomna att delta. Det är både gratis och enkelt att bli medlem. DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.
Här blir du lätt medlem: https://datatjej.se/medlemskap/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *