The Beginning of the Future

Jag hoppas att du har haft en fantastisk julafton, njutit av familjen, vännerna, julmaten och av all ledighet. Kanske redan hunnit att börjat sammanfatta det bästa ur 2017 och är mer än laddade inför att gå in i 2018. Det kommer bli det bästa året någonsin, det lovar jag. 

Sitter fortfarande med ett leende på läpparna och jag vill berätta om min livs bästa julklapp som kom redan den 21:a december. Ett samtal jag aldrig vågat drömma om kom, Google ringde mig och erbjöd mig en plats hos dem efter en nio veckor lång rekryteringsprocess. Det känns fortfarande overkligt och helt fantastiskt spännande. Den 29:e januari 2018 spenderar jag min första dag på kontoret i Stockholm, inom Business development tillsammans med LCS-teamet där. I takt med digitaliseringen, Artificiell intelligens och teknikens utveckling kommer den digitala marknadsföringen att genomgå otroligt spännande utveckling. Marknadsföring som rör sig bort från keywords i AdWords till att lära känna dig och dina behov, även när du googlar. Det ska bli så kul att få dela med mig av min tid på Google här och jag hoppas att du vill följa med mig på resan 🙂

Jag vill knyta samman till förra inlägget om Att våga säga ja, när det logiska säger nej, där min ändrade mentala inställning är den största skillnaden till det som hänt under hösten. Att våga se möjligheter, röra sig utanför komfortzonen och helt enkelt våga säga ja, när det logiska säger nej. Man vet aldrig vilka små frön man sätter i jord som på sikt ger de största resultaten.

Våga drömma stort, våga drömma högt och sikta mot stjärnorna. Det kommer ge stort resultat, jag lovar.

Vill tipsa om att göra en Vision board inför 2018 genom att sätta mål du vill uppnå eller sträva mot under nästa år och de bästa delarna från 2017 som du vill ta med dig. Jag kommer att dela med mig av min till nyårsafton.

Önskar dig en fortsatt fantastisk julhelg! ❤

Kram Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *