Julfeeling i Linköping

Mycket mysiga event nu när det närmar sig jul här i Linköping. Det har varit allt från julmarknad på campus till julsittningar. Detta blandas upp med inlämning efter inlämning i kurserna jag går just nu, vilket såklart gör axlarna lite lättare. Jag gillar personligen väldigt mycket när kurserna har workshops och seminarier – jag lär mig allra bäst när det blir hands on och jag får testa eller diskutera med de andra i klassen.

Hur som helst! Hade trots alla dessa grymma evenemang inte riktigt hunnit få någon julkänsla, men det ändrades i veckan då vi i Systerskapet hade ett julmys-evenemang ihop med DataTjej. Jag bad om bilder då jag inte tog speciellt många själv, glömmer ju det när en har kul! Jag tror inte jag hittade en enda bild där jag inte hade världens bredaste leende. Blev många superlativ nu, men det är nog så kvällen beskrivs som bäst. Här ska du som läser få ta del av en del goa bilder – hoppas lite av känslan går igenom för oj vad kul det var. Vann även choklad i julklappsleken i slutet, bättre avslut kan det väl inte bli?

Pepparkakshus dekoreras allra bäst under tidspress och med ögonbindel!

I mitt lag satsade vi eventuellt mer på kvantitet jämfört med kvalitet… Jag stod mest bredvid och gestikulerade vilt och skrek “höger” och “högre” vilket tydligen låter väldigt likt på norrländska (eller kanske med alla dialekter?). Kul var det i alla fall! 

Alla paket till julklappsleken, godis blandat med olika sorters julpynt och ett mega-YATZY låg i dessa. 

Nästan alla DataTjejer som var med på kvällen, denna bild har ni som följer DataTjej på Instagram säkert redan sett. 

Det har även hunnit komma en vända med ordentligt med snö, vilket verkligen gör att det känns som “hemhemma” (norrbotten <3). Nu börjar julkänslan helt enkelt bli väldigt påtaglig och det är ju inte helt fel! 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *