Vad kan hända på en helg?

Nu är bloggandet igång och jag tycker det är ett så kul sätt att få dela andras vardag och hoppas ni kommer gilla att jag delar min vardag med er!

För att se vad en typisk student vid LiU skulle kunna göra under en helg tänkte jag att du skulle få se vad jag hittat på! På lördagen hände i och för sig något som inte händer varje dag (eller ens helg). Vi ordföranden för damföreningarna vid LiU hade ordnat en sittning och aktiviteter för våra styrelsetjejer. Det var superspännande att anordna allt och få logistiken att stämma då även damföreningarna från Norrköping kom. Jag vaknade sju på morgonen och kunde inte somna om, på grund av orimligt peppad!

Jag och Malin, en anna damordförande, handlade innan och sedan sågs alla ordföranden vid lokalen vi hyrt, som även hade bastu – så mysigt! Vi började duka, blåsa ballonger och fixa lokalen som vi ville ha den. Efter lekar i början av kvällen kom tjejerna grupp efter grupp till lokalen för bastande och häng. Jag och en annan av ordförandena, Ida, drog för att hämta kvällens lyxiga ( 😉 ) sittningsmat: Pizza! Bilens baksäte blev fullt, det immade igen och luktar fortfarande pizzaugn – men det finns ju värre dofter än det. Vissa stannade kvar och dansade och vissa gick vidare till studentpuben Flamman, men oj vad nöjda de verkade! Så kul!

En superglad Anna som pyntar lokal

Nästan i mål inför kvällen, enda tjejerna visste innan var att eventet hette LADIES…

Glada pizza-hämtare inne i pizzaugnen a.k.a. SAAB:en

Söndagen började med en lång sovmorgon, att vara igång till ca 2 på natten är inte min grej. Jag är en riktig morgonmänniska! En pannkaksfrulle gjordes i ordning för att sedan åka på en “lämna-tillbaka-grejer”-turné. Senare på eftermiddagen blev det ett marklyftspass, träningen ger mig sån bra energi inför veckan. Rullade mot andra adventsmys hos en klasskompis efter det, glögg, julmusik, pepparkakor med ädelost och massa andra godsaker fanns där. Full av julinspiration började jag fixa med julkorten jag tänkte skicka i år. Avslutade dagen med matlådeverkstad – studentens bästa vän. Min bästa vän i alla fall, mat <3  

Julkortspyssel efter advenstmyset, får man julinspiration så får man. 

Matlådor. Gör sig ju kanske sämst av allt på bild, men de blev i alla fall supergoda! 

Härlig adventshelg helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *