Spelkväll i Luleå

15 DECEMBER LULEÅ

Välkommen till DataTjejs första event i Luleå!

Vill du lära dig mer om DataTjej och vad vi gör? Ta med dig din vän som ännu inte är medlem och häng med oss. DataTjej arrangerar en välbehövlig spelkväll med pepp inför tenta-p med mycket god mat från UNIK.

Ni kommer utmanas i flera olika former av sällskapsspel, valfritt PC spel (ta gärna med er gaminglaptops om ni har), lära känna andra härliga DataTjejer från LTU och äta god mat med massa julfika för att fira in julen!

Eftersom det är i slutspurten innan jullov bjuder vi självklart på julfika.
Sista anmälningsdag för Spelkvällen är 8/12.

Datum: Fredag 15:e December kl 17:00
Var: LTU A3024
Pris: Gratis!

 
*****
Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.