Nationsrunda i Uppsala

12 DECEMBER UPPSALA

Kan du inte vänta hela julen på att få plocka fram partyblåsan ur garderoben? Inte vi heller! Därför är det nu äntligen dags för Uppsalas första medlemshäng för i år och detta med tema nyår (aka. glitter!!)! Leta fram ditt glansigaste plagg eller kör på en full-face glittersminkning så ses vi den 12/12!

Kvällen börjar på Consids kontor där vi i omvänd ordning börjar med nyårsdags-pizzan och julfika. Pizzan och fikat står vi självklart för men ni tar själva med er valfri dryck.
Mätta och belåtna fortsätter vi sedan ut för att upptäcka Uppsalas bästa nationer! Schema för rundan kommer senare här i eventet.
Under nationsrundan kommer vi ha en rebuslek med möjlighet att vinna fina priser. Kvällen avslutas på Snerikes dansgolv för de som vill!

OBS! Eftersom vi kommer besöka nationer är det viktigt att alla tar med sitt nationskort samt legitimation.

När: Tisdag 12/12 kl. 17:00
Var: Påvels Snickares Gränd 12, 753 20 Uppsala
Klädsel: Nyår – Glitter, glans och glamour! (Overall valfritt för de som har!)
Glöm inte: Nationskort, legitimation och valfri dryck.

Passa på att anmäla er, detta gör ni via knappen nedanför! Sista anmälningsdag är 10/12!

 
*****
Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.