IT-säkerhet – ett fall från verkligheten

28 NOVEMBER UPPSALA

Efter sommarens nyhetsrapportering har alla hört talas om Transportstyrelsen och den skandalomsusade IT-upphandlingen. Men vad hände egentligen? Hur kan du med din framtida utbildning påverka för att det inte ska hända något liknande igen? Nixu bjuder in DataTjejs medlemmar till en kväll med IT-säkerhet i fokus. Kom och lyssna på Nixus experter!

Kom till oss för en kväll av inspiration tillsammans med ett gäng sköna säkerhetskonsulter. Med fokus på lärande kommer vi att prata om vem som gjorde vad, vem fick göra vad och vem som inte gjorde någonting alls!

För att vi ska hålla sockernivåerna på topp bjuds det på mat och dryck under kvällen och givetvis leder kvällen till ett ypperligt tillfälle att prata med några våra IT- och informationskonsulter om deras spännande uppdrag.

Datum: Tisdagen den 28 november 2017
Plats: Dag Hammarskjöldsväg 58A, Uppsala
Tid: 18.00-21.00

Sista anmälningsdag är den 24/11 så vänta inte med att anmäla dig för att säkra din plats, först till kvarn!

 
*****
Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om
man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.

*****
Nixu AB är Nordens största konsultföretag som är specialiserat på cybersecurity. Vi arbetar för att förbättra våra kunders informationssäkerhet inom områdena i lösningsområden Informationsecurity management, identity access management, software security och security operations center and log management. Nixus modeller och metoder är utvecklade för att på ett så enkelt och pragmatiskt sätt som möjlighet säkerställa att företag säkrar sin affärskritiska information och på så sätt optimerar verksamhetsnyttan och minskar riskerna för incidenter.