Christmas challenge med Datatjej och Systerskapet

14 DECEMBER LINKÖPING

Kom och fira in julen tillsammans med DataTjej och nätverka med andra DataTjejer i Linköping/Norrköping! Kvällen startar med en ärofylld trekamp i julens anda. Här kan du både glänsa med dina expertiser och lära känna nya kompisar. Vi kommer att hålla till i Consids lokaler på Ågatan 53 för att sedan rör oss vidare till KK, för de som vill.

Vi kommer att bjuda på tomtens egna favoriter, julmust och julgodis! Det är fritt fram att ta med egen dryck för de som vill. Under kvällen kommer vi även ha en julklappslek, så ta med en present för 40 kr för att få vara med i leken.

Obs, ni får inte missa de fina priserna som kommer att delas ut under kvällen. Så se till att vara i ert allra juligaste jag!

När: Torsdag 14:e December kl: 19-22
Var: Ågatan 53, 582 22 Linköping
Pris: GRATIS!

Vill du gå på detta event? Ja men vad väntar du på! Anmäl dig via knappen nedanför!

 
*****

Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om
man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.

*****
Systerskapet är Systemvetenskapliga programmets damförening. Systerskapet arbetar för att stärka gemenskapen mellan tjejerna över årskurserna genom att tillsammans med företag anordna event och andra aktiviteter. De arbetar dessutom för att få fler tjejer att söka till programmet för att på så sätt bidra till att det blir fler kvinnliga systemvetare på arbetsmarknaden, detta genom besök på gymnasieskolor etc.