Mingelevent med Avanade i lego-anda

23 NOVEMBER STOCKHOLM

Sugen på att lära känna IT-Sveriges bäst bevarade hemlighet? Den 23/11 tar vi tillfället i akt att gå från hemlighet till klarhet om vad Avanade egentligen är under en mingelkväll på deras kontor på Kungsholmen!

Låt dig inspireras av deras traineeprogram och en lärorik introduktion från Avanades Sverigechef Åsa Arvidsson, samt mingla och nätverka med alla Avanade-tjejer.
Under kvällen bjuds det på god mat och dryck, samt en tävling i “The Avanade Lego Challenge” för den som känner sig manad.

Tillsammans med massvis av energi och skratt kommer tjejerna på Avanade att ge dig en kväll du sent kommer glömma!

När:​ ​Torsdag​ ​23:e​ ​november​ ​kl. 17.30 – 21.00
Var:​ ​Alströmergatan​ ​12​ ​på​ ​Kungsholmen, Stockholm

Ordinarie anmälan är stängd! Men anmäl er gärna till reservlistan via knappen nedanför.

 
*****
Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om
man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.

*****
Avanade förknippas med ledande digital och molnbaserad innovation samt med förmågan att utveckla
verksamheter​ ​och​ ​skapa​ ​helhetslösningar​ ​som​ ​driver​ ​kundens​ ​affär​ ​framåt.​ ​Men​ ​vi​ ​är​ ​så​ ​mycket​ ​mer!

Vi är ett globalt bolag men stämningen och känslan personlig, inkluderande och positiv. Kort och gott – vi har roligt tillsammans, oavsett om det är i det dagliga arbetet eller på någon av våra sociala aktiviteter utanför​ ​arbetet.
Modet att ifrågasätta, tänka och skapa nytt – att helt enkelt gå i första ledet – är en del av vår själ och något​ ​som​ ​också​ ​förväntas​ ​av​ ​våra​ ​föräldrar​ ​Microsoft​ ​och​ ​Accenture.
Vill du arbeta med några av de bästa Microsoftexperterna i branschen och med flera av Sveriges största varumärken som kunder? Vill du vara med och helt enkelt visa vägen framåt för IT i Sverige? Kom då och träffa​ ​oss​ ​på​ ​Avanade!

Så​ ​nyfiken​ ​på​ ​oss​ ​att​ ​du​ ​inte​ ​kan​ ​vänta​ ​till​ ​den​ ​23/11?
Kika då in på ​www.avanade.com/sverige-karriar eller läs mer om vårt traineeprogram på www.avanade.com/trainee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *