Mingelkväll med Hypergene

12 OKTOBER STOCKHOLM

Dags för en paus i plugget? Boka upp den 12/10 då Hypergene bjuder in till en mingel- och informationskväll! Låt dig bli inspirerad hur det är att jobba som BI-konsult, projektledare eller verksamhetskonsult. Under kvällen kommer du få lära känna det växande techbolaget Hypergene och utforska vilka dina möjligheter är hos dem efter examen. Genom spännande workshops får du på ett interaktivt sätt lära dig mer om företaget och deras arbete. Under kvällen kommer det att bjudas på dryck och tilltugg.

Läs mer om Hypergene och eventet HÄR.

När? Torsdag den 12:e oktober kl 17-20.
Var? Fleminggatan 7, Stockholm

Alla DataTjejs medlemmar är välkomna att anmäla sig, men blir det fullt kommer förtur att ges till er som är i slutet av utbildningen. Är du inte medlem ännu? Det är helt kostnadsfritt så passa på att bli det HÄR.

Sista anmälningsdag är den 9/10 och efter det kommer en bekräftelse att skickas ut!