Italiensk matlagningskurs med Deloitte

25 OKTOBER STOCKHOLM

Är du lika pank som vi DataTjejer är innan CSN kommer? Gör som vi och kom och laga en (till stor del) vegetarisk italiensk buffé med Deloitte Sverige Karriär! Vi utgår från Deloittes kontor på Rehnsgatan 11 kl 17.00 och rör oss senare vidare mot Al Dente på Roslagsgatan 33.

Anmälan är öppen för alla medlemmar men prioriterar studenter som studerat minst två år. Anmälan stänger 11 oktober och därefter skickas ett mail ut om du fått en plats eller inte.

Datum: 25 oktober
Tid: 17:00 – 21.00
Plats: Rehnsgatan 11 Stockholm
Pris: GRATIS!

Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk som erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Med spetskompetens av världsklass i över 150 länder hjälper Deloitte sina klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För mer information följ Deloitte på LinkedIn och på Facebook

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *