Middag med Semcom

21 SEPTEMBER I GÖTEBORG

Letar du inspiration och karriärmöjligheter? Missa inte denna kvällen med Semcon. Vi kommer ha en middag tillsammans med den fina utsikten från vårt kontor och berättar om exjobb, jobb och in-house projekt inom AI och eHälsa samt Semcons särskilda projekt för att uppmuntra tjejer i ingenjörsbranschen.

Ta chansen att mingla med våra konsulter, lyssna till vår AI expert och prova vårt senaste exjobb som var nominerat till Sveapriset – bästa innovationsidén inom eHälsa.

När: 21a September 2017 kl 17:30
Var:  Lindholmsallén 2, Göteborg

Välkomna! Anmäl dig till eventet via knappen nedanför. Sista anmälningsdag är torsdag 14/9.

***

If you are in search for inspiration and career opportunities then don’t miss the evening with Semcon. We will have dinner together enjoying the view from our office and you will find out about our work, master thesis and in-house projects in AI and eHealth and our special projects for encouraging girls to engineering careers. Take the chance to mingle with our consultants, listen to our AI expert and try out our latest eHealth master thesis which was nominated for the Svea Prize – best eHealth innovation.

When: 21 September 2017 at 17:30

Where:  Lindholmsallén 2, Göteborg

Welcome! Sign up for the event through the button above.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *