Vill du engagera dig i DataTjej?

Vill du engagera dig i DataTjej? Nu har du möjlighet att göra det i flera olika städer! Vi tar emot ansökningar till och med den 10:e september.

LOKALT NÄRINGSLIVSANSVARIG
Eftersom att DataTjej är en nationell organisation som ordnar event i många olika städer över hela året behöver vi lokala representanter på plats i varje stad. Därför har vi lokalt näringslivsansvariga som alla ansvarar för varsin stad.

De lokalt ansvariga ordnar event både för bara medlemmar och i samarbete med företag under hela året. Som lokalt näringslivsansvarig ansvarar du även själv för att kontakta företag för att hitta nya samarbetsmöjligheter. Om du sitter som lokalt näringslivsansvarig i ett helt år får du en garanterad* plats till konferensen 2018.

Läs mer om att engagera dig som lokalt näringslivsansvarig här eller genom att klicka på knappen nedan.

PROJEKTGRUPP JUBILEUMSSITTNING
I år firar DataTjej 20 år och detta vill vi fira med extra roliga jubileumssittningar i städerna Uppsala och Umeå. För jubileumssittningarna söker vi en projektgrupp med rollerna: projektledare, kassör och näringslivsansvarig i vardera stad. Känner du att du vill vara med och arrangera DataTjejs nästa stora sittning? Tveka inte, ansök till rollen som passar dig bäst!
OBS. Både tjejer och killar får jättegärna söka till projektgruppen!

Läs mer om att bli en del av projektgruppen för DataTjejs jubileumssittningar här eller genom att klicka på knappen nedan.

*Gäller endast för studenter