Samarbeten

Huvudsponsorer

DICE
EA Digital Illusions CE AB (även känt som DICE) är ett svenskt programvaruföretag och datorspelsutvecklare, som ägs av Electronic Arts. DICE är en av världens främsta spelutvecklare med succéer som Battlefield, Battlefront Star Wars och Mirror´s Edge. Stockholmskontoret ligger i Fatburen vid Medborgarplatsen och vann pris som Sveriges Snyggaste kontor år 2017. Kontoret speglar att vi är en spelstudio i världsklass. Det är avgörande både för att attrahera de skarpaste hjärnorna och största talangerna, men även för att stimulera skaparlust och kreativitet.

Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Vänner

Samarbeta med DataTjej

DataTjej samarbetar hela tiden med företag på olika sätt för att kunna förmedla kontakter mellan våra medlemmar och företag i IT-branschen. Genom att samarbeta med DataTjej får företag chansen att nå ut till DataTjejs 1300 medlemmar på data- och IT-utbildningar runtom i Sverige.Det finns flera olika sätt att samarbeta med DataTjej på och vi är alltid öppna för nya förslag om ert företag har egna önskemål. En prislista med förslag på samarbeten hittar ni här. Click here for sponsorship information in English.

Olika typer av samarbeten

Event

Ett sätt att samarbeta med oss är att hålla event. Då bjuder vi in våra medlemmar i den aktuella staden – det är ett perfekt tillfälle att berätta mer om ert företag eller hålla workshops samt få chans att nätverka med våra medlemmar. Vi i DataTjej ansvarar för inbjudan och anmälan till eventet, samt att ha minst en representant från oss med under eventet. Lokal, mat och andra eventuella kostnader står företaget för. Ni kan själva välja att ha ett frukost-, lunch- eller kvällsevent efter vad som passar just ert upplägg bäst. Vill ni planera ett event med DataTjej? Kontakta ansvarig för respektive stad.

Huvudsponsor

Det finns även möjlighet att samarbeta med DataTjej över en längre period genom ett huvudsponsorskap. Vi söker företag i IT-branschen som stöttar våra värderingar och vill arbeta mot samma mål. Ett huvudsponsorskap sträcker sig över ett år, med möjlighet att förlänga om så önskas.I huvudsponsorskapet ingår följande: Ett silverpaket till konferensen (en 45 minuters föreläsning, logga, mässa, 2 platser till företagssittningen), minst ett event i valfri stad per termin och max fyra under hela året, silversponsorskap på DataTjejs jublieumsittning den 7/12-17 (marknadsföring i samband med sittningen, möjlighet att ge gåva i goodiebag, en plats på sittningen), ett utskick på valfri kanal per termin (exempelvis en jobbannons) samt marknadsföring på sociala medier och logga på DataTjejs PowerPoint-presentationer.

För att erbjuda våra huvudsponsorer exklusivitet tar vi max emot tre huvudsponsorer, och för året 2017-2018 har vi endast ett huvudsponsorskap kvar att erbjuda.

Mentorskapsprogram

DataTjej tror likt resultatet framtagen i Getting to Equal 2017 att en mentor som stöttar en med guidning och motivation stärker ens nätverk och framtida möjligheter. Därför letar vi i DataTjej efter ett företag som vill få en unik möjlighet att forma ett mentorskapsprogram för våra medlemmar. Det kan till exempel innebära att ett antal av våra medlemmar blir adepter åt varsin mentor på ert företag. Under programmet erbjuds inspirerande och lärorika träffar vilket ger både adepterna och mentorerna en möjlighet att lära känna varandra på en djup nivå. Tidigare har DataTjej haft ett mentorskapsprogram med Tele2, vilket beskrivs i Kvinnor i ledning här.

Jubileumssittning

2017-2018 är jubileumsår för DataTjej då vi fyller 20 år! Detta ska självklart firas och den 7/12 planerar vi att hålla jubileumssittningar i ett flertal städer runt om i Sverige. Vi söker sponsorer till dessa sittningar och det finns två olika sponsringspaket att välja mellan:
Guldsponsor – I guldsponsorskapet ingår marknadsföring i samband med sittningen samt möjlighet att dels hålla tal under sittningen, ge en gåva i goodiebagen och två platser på sittningen.
Silversponsor – I silversponsorskapet ingår även där marknadsföring i samband med sittningen, möjlighet att ge gåva i goodiebagen och en plats på sittningen.
Om ni har några frågor, vill veta mer eller är intresserade av att diskutera ett framtida samarbete kontakta näringslivsansvarig på naringsliv@datatjej.se.