Äventyr på Scania

23 MARS SÖDERTÄLJE

Är du redo för ett äventyr på Scania?
DataTjejer runt om i Sverige välkomnas in till Scanias värld i Södertälje fredagen den 23:e mars!

Det blir en halvdag fullspäckad med föreläsningar och workshops. Du kommer att får svar på frågor som; Hur använder sig Scania av AWS-molnet? Vad är fördelarna med Scrum och andra Agila metoder? Och hur långt har dom egentligen kommit i arbetet med autonoma fordon? Dessutom blir det ett besök i deras coola VR-studio och självklart kommer du även få möjligheten att känna och klämma på deras senaste lastbil.

Kvällen avslutas med en middag på den libanesiska restaurangen Mira Mar i Södertälje. Under middagen får du även chansen att prata mer med flera inspirerande R&D- och IT-brudar från Scania, bl.a. deras director of IT Sales.

Scania erbjuder transport ToR från Linköping, Uppsala & Stockholm, mer reseinformation kommer längre fram!

Datum: Fredagen 23:e mars 2018
Tid: Börjar ca kl 14.00 på Scanias kontor och avslutas drygt 20.00
Plats: Scania Tekniskt Centrum, Granparksvägen 10, 151 48 Södertälje

Anmälan sker via knappen nedanför, sista anmälningsdag 15 mars!

 
Vi i DataTjej har en strikt syn på anmälningarna inför eventet. Därför är vi hårda med att om man anmäler sig och inte kommer, eller avanmäler sig dagen innan/samma dag kan det komma att påverka ens möjlighet att delta på DataTjejs konferens och framtida event.

*****
DataTjej är en ideell förening som arbetar med att främja kvinnor i alla åldrar som är intresserade av IT och data. Vi strävar efter att förbättra relationen studenter emellan samt mellan studenter och företag. Vi anordnar event året om som till exempel inspirerande föreläsningar och företagsbesök.DataTjej är mest känt för den årliga konferensen där företag och medlemmarna får möjligheten att nätverka.

Det är både gratis och enkelt att bli medlem: http://datatjej.se/medlemskap/