Välkommen till Q Rendezvous i Malmö

5 OKTOBER MALMÖ

Q Rendezvous är Consids kvinnliga nätverk med syftet att skapa en mötesplats för kvinnor intresserade av IT och digital kommunikation att mötas och dela erfarenheter. Nu bjuder vi in dig som medlem i DataTjej till en kväll på vårt nyrenoverade kontor på Stortorget i Malmö! Under kvällen lyssnar vi till inspirerade peptalks i ämnena ledarskap & feedback, minglar och ger möjlighet till att skapa nya och fördjupade kontakter med Malmös spännande kvinnor.

VAR? Consid, Storgatan 29 B Malmö
NÄR? 5/10, drop in 17.30, 18.00 hälsar vi välkomna
HUR? Lättare tilltugg, bubbel, mingel, peptalk & interaktiv paneldiskussion

Peptalk från inRiver & Consid!
Under kvällen kommer vi att höra peptalks kring ledarskap – hur lyckas man som ledare i en digital värld? Anna Liffner, HR chef på inRiver, ger oss en insikt i agilt ledarskap, samt ledarskapsstilen nu och då, och Jenny Fergéus Almroth, konsultchef på Consid, lär oss hur man kan ge och ta feedback som ledare.

Paneldiskussion
Vi håller en interaktiv paneldiskussion där kvinnliga ledare bjudits in för att prata kring ledarskap och feedback. Frågor och erfarenhetsutbyte välkomnas.

Vill du anmäla dig till eventet? Klicka dig vidare nedanför och ange Datatjej som företag. Kom ihåg att det finns begränsat antal platser, så knip en plats redan nu!