Medlemshäng i Linköping

10 OKTOBER LINKÖPING

Nu är det äntligen dags för DataTjejs och Systerskapets kick-off för alla databrudar i Linköping och Norrköping. Ta med din kompis som ännu inte är medlem i DataTjej eller någon som bara är nyfiken vad DataTjej är! Eventet går av stapeln den 10e oktober kl 17:30 på Creactive. Det finns ett begränsat antal platser så se till att knipa en.
Vi kommer under kvällen att bjuda på mindre tilltugg och alkoholfri dryck. En av kvällens höjdpunkter är att Marie Fredricson kommer att besöka oss för att ge tips om make-up! Marie driver Oriflame i Linköping så missa inte detta! Vi har även hört rykten om en goodiebag?

Datum: 10 oktober
Tid: 17:30-19.30
Plats: Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Pris: GRATIS!

Systerskapet är Systemvetenskapliga programmets damförening. Systerskapet arbetar för att stärka gemenskapen mellan tjejerna över årskurserna genom att tillsammans med företag anordna event och andra aktiviteter. De arbetar dessutom för att få fler tjejer att söka till programmet för att på så sätt bidra till att det blir fler kvinnliga systemvetare på arbetsmarknaden, detta genom besök på gymnasieskolor etc.